ΣΤΑ “ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ” ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2022 Ο ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΑ “ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ” ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2022 Ο ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

STAYROPOULOS

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Δημήτρη Σταυρόπουλου. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας, υπέγραψε την Παρασκευή νέο συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Δημήτρης Σταυρόπουλος δήλωσε στο panioniosfc.gr: “Θέλω κατ αρχήν να ευχαριστήσω την διοίκηση του Πανιωνίου, τους κ.κ. Ζαμάνη και Δάρα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και μου πρόσφεραν νέο συμβόλαιο με την ομάδα.

Ο Πανιώνιος άλλωστε είναι το σπίτι μου. Εδώ βρίσκομαι από 15 χρονών και έχω παίξει σε όλες τις ομάδες. Από Κ17 μέχρι και την πρώτη. Έτσι δεν ήταν καθόλου δύσκολο στο να πάρω την απόφασή μου για να παραμείνω στην ομάδα που με ανέδειξε και να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω και τους προπονητές που είχα όλα αυτά τα χρόνια και οι οποίοι με βοήθησαν να φτάσω σε αυτό το επίπεδο, αλλά και τον κ. Μιχάλη Γρηγορίου που έχει δείξει ότι με πιστεύει.

Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος από την πρώτη στιγμή, μου έχει δείξει την αγάπη του, όπως άλλωστε κάνει και με τα υπόλοιπα παιδιά που προερχόμαστε από τα σπλάχνα του συλλόγου και γνωρίζουμε πόσο βαριά είναι αυτή η φανέλα.

Πλέον αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα συνεχίσω να δουλεύω εξίσου σκληρά, προκειμένου και εγώ να φτάσω στο ανώτερο επίπεδο, αλλά και την ομάδα να βοηθήσω για να πετύχει τους στόχους της”.

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana