ΝΕΟΣ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

ΝΕΟΣ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

IRAKLIS

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελευσίνας, οι υπεύθυνοι του δικτύου των ακαδημιών του συλλόγου της Νέας Σμύρνης, κκ. Στέλιος Αποσπόρης και Αντώνης Μανίκας, όπως και οι συνεργάτες τους, καλωσόρισαν τον Κυπελλούχο ΕΠΣΑΔΑ 2017-2018 ΗΡΑΚΛΗ Ελευσίνας, στο δίκτυο ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ.

Στις δηλώσεις του ο υπεύθυνος της ακαδημίας της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κ. Στέλιος Αποσπόρης τόνισε: «Ευχαριστούμε το ΔΣ του συλλόγου ΗΡΑΚΛΗ Ελευσίνας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Κώστα Μακρή για την εμπιστοσύνη τους. Ευχόμαστε δε, η συνεργασία αυτή να είναι χρήσιμη και αποτελεσματική κυρίως για τους νεαρούς αθλητές της ποδοσφαιρομάνας Ελευσίνας».

Από την πλευρά του ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κ. Αντώνης Μανίκας, επεσήμανε: «Η οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ μέσω του δικτύου της ακαδημίας καθημερινά μεγαλώνει κι αυτό είναι προπομπός ελπίδας και χαράς για όλους μας. Έχουμε ευθύνη και χρέος να δώσουμε τα φώτα, την εμπειρία μας και την ευκαιρία στα νέα παιδιά και ασφαλώς σε όσο γίνεται καταλληλότερες συνθήκες, να δικαιωθούν για την αγάπη και το ταλέντο τους. Άλλωστε μαζί τους “χτίζουμε” το μέλλον του συλλόγου».

IRAKLIS2

IRAKLIS2 IRAKLIS
Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana