ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ

 ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ PANIONIOS - PANATHINAIKOS (SUPERLEAGUE 2017-2018)

Στο παιχνίδι της Κυριακής, όλοι συμφωνούμε ότι η ομάδα μας δεν είχε την αγωνιστική εικόνα που θέλουμε να βλέπουμε. Ελειψαν στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ όπως είναι το πάθος, η μαχητικότητα και η δίψα για διάκριση.

Από την άλλη πλευρά όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα μας, ειδικά φέτος, έχει χτυπηθεί από την ατυχία, με συνεχόμενους τραυματισμούς βασικών παικτών, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αγωνιστεί σχεδόν σε κάθε αγωνιστική με διαφορετική ενδεκάδα.

Ετσι και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στερηθήκαμε τις υπηρεσίες παικτών όπως οι Σιώπης, Λάμπρου, Τασουλής, Γκιοατά, Ουάσινγκτον. Παράλληλα κατά τη διάρκεια του αγώνα, αγωνισθήκαμε για περίπου 11’ με τον Κότνικ να έχει υποστεί διάσειση και να χρειάζεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο Σαββίδης, για περίπου μια ώρα έπαιξε με τον καρπό του σπασμένο, ενώ και ο Βλάχος που επέστρεψε από τραυματισμό, έγινε αναγκαστικά αλλαγή καθώς ένιωσε σφίξιμο στο πόδι του.

Θεοί δεν μπορούμε να γίνουμε. Αυτό που κάνουμε, είναι να δουλεύουμε 24 ώρες για την ομάδα μας, χωρίς να υπολογίζουμε το προσωπικό κόστος και βάζοντας τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ πάνω απ’ όλα.

Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και σύντομα θα ξεκινήσουμε το χτίσιμο της ομάδας για την επόμενη τριετία, προκειμένου να καταστήσουμε και πάλι περήφανη όλη την ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana