ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑ

ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑ

poland

Η σκληρή δουλειά του παικτών του Ζοσέ Ανιγκό συνεχίζεται στην Πολωνία. Οι “κυανέρυθροι” προπονούνται το πρωί με το βάρος να πέφτει στην φυσική κατάσταση, με τους παίκτες να εκτελούν το πρόγραμμα που έχει καταρτίσει ο προπονητής φυσικής κατάστασης, Βασίλης Καλαποθαράκος.

poland2

Το απόγευμα ακολουθεί προπόνηση με το βάρος να πέφτει στις ασκήσεις τακτικής. Ο Ζοσέ Ανιγκό και ο συνεργάτης του, Μπερνάντ Ροντρίγκεζ, προσπαθούν να περάσουν την φιλοσοφία τους, στους παίκτες.

poland1

Οι “κυανέρυθροι” παράλληλα δείχνουν με κάθε ευκαιρία και το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας. Κάτι που φαίνεται από τα πειράγματα μετά την λήξη των… αγώνων, από τους νικητές προς τους ηττημένους.

poland9

Μετά το τέλος του κυρίως προγράμματος, οι παίκτες έχουν στην διάθεσή τους για την αποθεραπεία τους τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου “Olympic” που βρίσκεται στην περιοχή του Βρόνκι.

poland4

poland5

poland7

Τέλος, για το Σάββατο 21 Ιουλίου, έχει προγραμματιστεί το πρώτο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την Χάποελ Τελ Αβιβ, το οποίο θα ξεκινήσει στις 18:00 ώρα Ελλάδας.

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana