ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ17 ΚΑΙ ΤΗΝ Κ16

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ17 ΚΑΙ ΤΗΝ Κ16

servia

Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι αθλητές της Κ17 και της Κ16. Οι δύο ομάδες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ έδωσαν σειρά φιλικών αγώνων επί Σερβικού εδάφους, με τις αντίστοιχες ομάδες των Ερυθρού Αστέρα, Παρτιζάν και Τσουκαρίτσκι.

servia5

Η αρχή έγινε κόντρα στην Παρτιζάν, όπου οι ομάδες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ σημείωσαν δύο νίκες. Η Κ17 επικράτησε 3-0 με τέρματα των Μιραφιόρι, Νίνο και Χαϊκάλη, ενώ η Κ16 πήρε τη νίκη με 3-2 με τα γκολ να σημειώνουν οι Αντωνέας, Αργυρίου, Γιαννούλης.

 

servia6

Η συνέχεια δόθηκε κόντρα στα αντίστοιχα τμήματα του Ερυθρού Αστέρα, όπου και πάλι οι δύο ομάδες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ αναδείχθηκαν νικήτριες. Η Κ17 με σκορ 2-0 και σκόρερ τους Γαρμπή, Νίνο και η Κ16 με 4-0. Δύο γκολ σημείωσε ο Αργυρίου και από ένα οι Αρβανίτης, Μητρόπουλος.

servia7

Τελευταία αντίπαλος η Τσουκαρίτσκι, από την οποία η Κ17 ηττήθηκε με 3-1 και η Κ16 2-1. Οι παίκτες των ομάδων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν εμπειρίες από τις διεθνείς αυτές αναμετρήσεις.

servia9

Στην Σερβία εκτός από τους προπονητές Κώστα Ζαλάβρα (Κ17) και Βαγγέλη Κωνσταντίνου (Κ16), το επιτελείο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ απαρτίζονταν και από τους: Γιώργο Ηλία (βοηθός προπονητή Κ17), Νίκο Τριανταφύλλου (προπονητής τερματοφυλάκων), Σταυρούλα Κουλίτση (αναλύτρια Κ17), Γιώργο Νίνο (φροντιστής Κ17), Αρη Εμβολιάδη (φυσιοθεραπευτής Κ17) και Δημήτρη Σερενιδη (γιατρός).

 

 

servia4

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana