ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

GRIVAS-OIKONOMOU-NOMIKOS

Από τις απαρχές της ιστορίας του, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αποτελεί τον τροφοδότη του Ελληνικού ποδοσφαίρου, με παίκτες που στελεχώνουν τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα και γράφουν χρυσές σελίδες στο βιβλίο του αθλήματος στην χώρα μας. Κάθε χρόνο, παιδιά που έχουν θητεύσει στις μικρές ομάδες του συλλόγου και έχουν ξεχωρίσει, παίρνουν την ευκαιρία τους και προωθούνται στην πρώτη ομάδα. Ετσι και φέτος, τρεις μικροί έλαβαν μέρος στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και είχαν την ευκαιρία τους να αναδείξουν το ταλέντο τους. Ο λόγος για τους Φρίξο Γρίβα, Παρασκευά Νομικό και Θουκιδίδη Οικονόμου. Αξίζει να σημειωθεί, πως με την άνοδο των τριών αυτών παικτών στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στο ρόστερ της και προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου, ανέβηκε στους 11. Υπενθυμίζουμε ότι οι Κούρντι, Νίκας, Σταυρόπουλος, Μίκο, Ευαγγέλου, Γλυνός, Οικονομίδης, Σουσώνης, είναι ποδοσφαιριστές που έχουν ξεκινήσει την επαγγελματική τους καριέρα από τις Κ20 και Κ17 του συλλόγου μας.

GRIVAS                                                                     ΦΡΙΞΟΣ ΓΡΙΒΑΣ (Έτος γέννησης: 2000)

Ο Φρίξος Γρίβας ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ από την ομάδα Κ15. Είχε λάβει μέρος σε δοκιμαστικά τεστ, που είχαν πραγματοποιηθεί στην ακαδημία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, υπό την επίβλεψη του νυν τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών, Στέλιου Αποσπόρη και είχε αποφασιστεί η ένταξή του στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Αφού συμμετείχε στις ομάδες Κ16, Κ17, ως φυσική συνέχεια ήρθε και η άνοδός του στην Κ20. Με την φανέλα της την περσινή περίοδο αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια ως επιθετικός και σημείωσε 10 γκολ, αριθμός που τον κατέστησε και πρώτο σκόρερ της ομάδας. Πλέον θα έχει την ευκαιρία του να καθιερωθεί και στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.

NOMIKOS                                                                      ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΝΟΜΙΚΟΣ (Έτος γέννησης: 2000)

Ο Παρασκευάς Νομικός αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ-χαφ. Το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ τον ανακάλυψε στην Αμοργό και πέρασε και αυτός από δοκιμαστικά τεστ με απόλυτη επιτυχία. Ξεκίνησε από την ομάδα Κ16 και την περσινή περίοδο αποτέλεσε μέλος της ομάδας Κ20 υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Κοροπούλη. Συμμετείχε σε 24 ματς και σημείωσε 4 γκολ.

OIKONOMOU                                                                       ΘΟΥΚΙΔΙΔΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (Έτος γέννησης: 2000)

Ο Θουκιδίδης Οικονόμου είναι και αυτός προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Η πρώτη του επαφή με το ποδόσφαιρο έγινε στις μικρές ομάδες του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ και είχε την δική του εξέλιξη καθώς στελέχωσε τόσο την ομάδα Κ17, όσο και την ομάδα Κ20. Αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού μέσου και την περσινή περίοδο κατέγραψε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Κ20 της Superleague.

Η συστηματική δουλειά που γίνεται πλέον στις ακαδημίες της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ και στα τμήματα υποδομής, υπό την επίβλεψη του μέλους της διοίκησης κ. Νίκου Μιγόπουλου και του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών κ. Στέλιου Αποσπόρη, καθώς και όλων των προπονητών του συλλόγου, εγγυάται και την συνέχιση της ανάδειξης νέων παικτών, που θα στελεχώσουν τόσο την πρώτη ομάδα, όσο και τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της χώρα μας.

 

 

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana