ΚΟΥΡΝΤΙ: “Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”

ΚΟΥΡΝΤΙ: “Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”

amirisbasiki1

Αποτελεί έναν από τους παλαιότερους παίκτες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και σίγουρα πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που έχει αναδειχθεί από τα «σπλάχνα» της ομάδας, καθώς για πρώτη φορά έπαιξε ποδόσφαιρο στην ακαδημία των «κυανέρυθρων». Ο λόγος φυσικά για τον Αμίρη Κούρντι, ο οποίος έντεκα ημέρες μετά την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας μιλάει στο panioniofc.gr και εκτιμά πως η χρονιά που έρχεται, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζει, θα είναι άκρως επιτυχημένη για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Παράλληλα τονίζει πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης, διατηρεί ακέραιο το προνόμιο να αποτελεί πραγματική οικογένεια.

amiris basiki

-Αμίρη κατ’ αρχήν θα θέλαμε να μας μιλήσεις για την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας.

Η προετοιμασία μας έχει κυλήσει πάρα πολύ καλά. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά, μέσα όμως σε εξαιρετικές συνθήκες. Το κλίμα στην ομάδα είναι εκπληκτικό και έπεται συνέχεια και με τα φιλικά, αλλά και με τις προπονήσεις.

-Η ομάδα δείχνει μια αποφασιστικότητα και ένα πείσμα, να καταφέρει γρήγορα να βγάλει από πάνω της το -6.

Το κλίμα από την πρώτη μέρα ήταν πολύ καλό και φυσικά ο πρώτος μας στόχος είναι να σβήσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτό το -6. Ο τρόπος που έχουμε δουλέψει μέχρι στιγμής είναι και οδηγός μας για τα φιλικά, αλλά και για επίσημα παιχνίδια. Πιστεύω ότι έχουμε ένα καλό πρόγραμμα και μέχρι την 4η αγωνιστική έχουμε την δυνατότητα να έχουμε σβήσει εντελώς αυτή την τιμωρία.

-Αυτό που διακρίνει πάντα τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ είναι πως όποιες δυσκολίες και να υπάρχουν, τα αποδυτήρια αποτελούν μια οικογένεια και αυτό δείχνει να γίνεται και φέτος.

Νομίζω ότι αυτή είναι και η μεγαλύτερη δύναμη της ομάδας. Όσο θυμάμαι να βρίσκομαι στις τάξεις του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα ήταν πάντοτε τα υγιή αποδυτήρια. Αυτό θέλουμε να βγαίνει και προς τα έξω. Γιατί όταν έχεις υγιή αποδυτήρια, αυτό φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και ενωμένοι. Από τους διοικητικούς παράγοντες της ομάδας μέχρι και τον πιο απλό υπάλληλο, είμαστε ενωμένοι.   

amiris

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana