Η ΟΜΑΔΑ… ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Η ΟΜΑΔΑ… ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

geniki

Συνηθίζουμε να λέμε, όταν αναφερόμαστε σε μια ποδοσφαιρική ομάδα, για την δουλειά που κάνουν προπονητές, γυμναστές και ποδοσφαιριστές στην προετοιμασία, προκειμένου να μπουν οι βάσεις για την νέα αγωνιστική περίοδο. Υπάρχει όμως και μια δεύτερη ομάδα, υποστηρικτική, η παρουσία της οποίας είναι υπεραπαραίτητη, προκειμένου να μπορεί να έλθει εις πέρας η δύσκολη αυτή περίοδος. Πάμε λοιπόν να γνωρίσουμε τους ανθρώπους που αποτελούν αυτή την… ομάδα πίσω από την ομάδα.

nalitzis                                           ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΛΙΤΖΗΣ

Ο γενικός αρχηγός του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ήταν ο αρχηγός αποστολής σε μια ακόμα προετοιμασία, υπεύθυνος για τα οργανωτικά θέματα και γενικότερα για την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των τμημάτων.

sere_manikas                                             ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ

Tο ιατρικό επιτελείο στο Καρπενήσι αποτελούνταν από τους Θάνο Μανίκα, Δημήτρη Καταβάτη, Δημήτρη Σερενίδη. Υπεύθυνοι για κάθε πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι ποδοσφαιριστές, αλλά κυρίως για την προετοιμασία τους πριν από τις προπονήσεις και την αποθεραπεία τους μετά από αυτές. Στον τομέα ευθύνης τους και η αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών και η επανένταξή τους στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

katavatis

Με σπουδές πάνω στο αντικείμενό τους, αποτέλεσαν τον πολύτιμο σύμμαχο των παικτών, προκειμένου να βγει η προετοιμασία χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

frontistes                                                ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ

Χάρης Ζιώγκας και Αλέκος Κόντι, αποτελούν δίδυμο τις δύο (και πλέον) τελευταίες δεκαετίες. Με την εμπειρία τους πλέον να είναι τεράστια, είναι υπεύθυνοι για τον ιματισμό και τον εξοπλισμό της ομάδας. Την ομάδα στο Καρπενήσι πλαισίωσε και ο Μάνος Κυριακάκης. Η τριάδα που αποτέλεσε και φέτος “συμπαίκτη” των ποδοσφαιριστών, φρόντισε προκειμένου να μείνουν άπαντες ικανοποιημένοι και προσηλωμένοι στο σκοπό τους.

xaris alekos

 

 

 

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana