ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΣ:  “ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ”

ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΣ: “ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ”

domi

Ο Λουίς Γκουστάβο Ντομίνγκες, ετοιμάζεται να ξεκινήσει το δεύτερο πρωτάθλημα στη χώρα μας. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, μίλησε στο panionios.gr για τις εντυπώσεις του από την προετοιμασία στο Καρπενήσι, αλλά και γενικότερα από την ομάδα και δεν δίστασε να τονίσει με νόημα: “Νιώθω ότι χρωστάω στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ”.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Ξεκινάς τη δεύτερη χρονιά σου με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ στην Ελλάδα και πλέον γνωρίζεις περισσότερα πράγματα, τόσο για την ομάδα, όσο και για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

-Έχω μπει ήδη στο κλίμα, εδώ στην Ελλάδα, γνωρίζω πλέον το σύστημα, έχω μάθει την τακτική η οποία είναι διαφορετική από τη Βραζιλία. Περιμένω ότι θα κάνω ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, καλύτερο από πέρσι. Είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε, γιατί ξεκινάμε από μια δύσκολη θέση.

Βλέποντας το πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών, πιστεύεις ότι γρήγορα ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα έχει καταφέρει να ξεπεράσει το βαθμολογικό χάντικαπ;

-Η ομάδα έχει δουλέψει πάρα πολύ καλά και πρέπει να της έχουμε εμπιστοσύνη. Είμαστε πραγματικά μια ομάδα που θα πολεμήσει ως συμπαγές σύνολο και με την βοήθεια του κόσμου μας θα τα καταφέρουμε. Όταν είσαι σε αυτή τη δύσκολη θέση, όλοι πρέπει να δείξουν ποιοι πραγματικά είναι.

Το κλίμα στην ομάδα είναι φανταστικό. Ο ίδιος νιώθει ότι βρίσκεται σε μια οικογένεια;

-Αυτό είναι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Όλοι οι παίκτες ενωμένοι και πραγματικά είμαστε μια οικογένεια. Γι αυτό είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη ζωή μας και το αίμα μας, για να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε.

Το έχει ξανασυναντήσει αυτό το κλίμα σε άλλη ομάδα;

-Ήμουν σε ομάδες με καλό κλίμα. Όμως τέτοιο πράγμα όπως στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ δεν έχω ξανασυναντήσει. Όλοι οι παίκτες με αγαπάνε και για μένα είναι σαν να είμαι στην Βραζιλία. Κάθε μέρα που περνάει και γνωρίζω ακόμα καλύτερα τον κ. Ζαμάνη και τον κ. Δάρα πραγματικά με κάνει να σχηματίζω εντελώς διαφορετική γνώμη σε σχέση με το πρώτο διάστημα που ήρθα στην Ελλάδα και δεν γνώριζα το περιβάλλον. Δουλεύει πάρα πολύ ο κ. Ζαμάνης για να παρέχει στους παίκτες τις καλύτερες συνθήκες. Θέλω να ευχαριστήσω και τους δύο ισχυρούς άνδρες της ΠΑΕ για όλα όσα έχουν κάνει για μένα και γι αυτό κι εγώ δίνω τα πάντα για την ομάδα. Η οικογένειά μου που είναι εδώ περνάει υπέροχα και είμαι κι εγώ καλά. Δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο για τον κ. Ζαμάνη, ο οποίος μου έχει φερθεί άψογα. Αυτή τη στιγμή εγώ νιώθω ότι χρωστάω στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και πρέπει να δώσω το 100%

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana