ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΕ ΝΕΑΡΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΕ ΝΕΑΡΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

sxoleio1

Εν όψει των ημερών χαράς για τα παιδιά, όπως είναι η περίοδος των Χριστουγέννων οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έκαναν μία μεγάλη έκπληξη σε έναν νεαρό μαθητή δημοτικού σχολείου της περιοχής των Γλυκών Νερών.

Στα πλαίσια ενός μαθήματος η δασκάλα της τάξης ζήτησε από τους μαθητές να της αναφέρουν τι δώρο θα ήθελε κάθε παιδί να λάβει από τον Άγιο Βασίλη. Οι προτιμήσεις των παιδιών όπως εύκολα μπορεί κανείς να φανταστεί κανείς ήταν διαφορές σχετικές με παιχνίδια και άλλα δώρα. Όλες εκτός ενός παιδιού το οποίο… έκανε την διαφορά ζητώντας από τον Άγιο Βασίλη να του φέρει μία φανέλα του αρχηγού μας Παναγιώτη Κόρμπου καθώς αποτελεί την “αδυναμία¨ του από τον αγαπημένο του ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

Προφανώς και η ανταπόκριση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ στο να στείλει στο σχολείο μία φανέλα του αρχηγού με την υπογραφή του ήταν άμεση όμως η έκπληξη δεν τελείωσε εκεί.

Το πρωί της Τετάρτης 18/12 και καθώς όλα τα παιδιά βρισκόντουσαν στο διάλειμμα τους από τα μαθήματα εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά τους οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Παναγιώτης Κόρμπος, Δημήτρης Εμμανουηλίδης και Μπατσάνα Αραμπούλι.

Οι μαθητές μην… πιστεύοντας στα μάτια τους και ειδικά ο νεαρός φίλος του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ άρχισαν να ζητοκραυγάζουν και να αποθεώνουν τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

sxoleio

Στην συνέχεια της ημέρας οι ποδοσφαιριστές μας υπέγραψαν αυτόγραφα σε όλα τα παιδάκια και τους μοίρασαν αναμνηστικά δώρα από το Panionios Official Store.

sxoleio sxoleio1
Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana