ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΒΟΛΟ

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΒΟΛΟ

cropped-icon_website.png

Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει πως στα παιχνίδια των PLAY OUT, με πρώτο αυτό με τον Βόλο, θα ισχύσει το μέτρο των διαπιστεύσεων για τους εκπροσώπους του Τύπου, όπως αυτό αποτυπώνεται στο υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής των αγώνων της Superleague.

Ως εκ τούτου θα εκδοθούν 30 διαπιστεύσεις για δημοσιογράφους και 15 για φωτογράφους (σε κάθε παιχνίδι) και δεν θα ισχύουν οι ταυτότητες ΕΣΗΕΑ ή ΠΣΑΤ. Με δεδομένο ότι θα δεν υπάρχει συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, αλλά και μεικτή ζώνη, κάθε μέσο που θέλει να καλύψει δημοσιογραφικά τις αναμετρήσεις δικαιούται μία (1) διαπίστευση, ενώ φυσικά δεν θα εκδοθούν διαπιστεύσεις για συνεργεία τηλεοπτικών σταθμών, εκτός φυσικά της NOVA που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης.

Οσον αφορά στους ραδιοφωνικούς σταθμούς, που διαθέτουν σταθερή γραμμή στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, έχουν δικαίωμα μίας (1) επιπλέον διαπίστευσης, που θα αφορά αυστηρά τον τεχνικό τους.

Τα αιτήματα διαπιστεύσεων θα πρέπει να αποσταλούν μέχρι την Πέμπτη 04/06 στο press@panionios.gr, ενώ θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Μετά το πέρας της ημερομηνίας, κανένα αίτημα δεν θα γίνεται δεκτό.

 

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana