ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΜΕ ΜΕ ΞΑΝΘΗ

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΜΕ ΜΕ ΞΑΝΘΗ

Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει πως για μία ακόμα αγωνιστική των Play Out και συγκεκριμένα στον αγώνα με την Ξάνθη θα ισχύσει το μέτρο των διαπιστεύσεων για τους εκπροσώπους του Τύπου, όπως αυτό αποτυπώνεται στο υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής των αγώνων της Superleague.

Ως εκ τούτου θα εκδοθούν 30 διαπιστεύσεις για δημοσιογράφους και 15 για φωτογράφους (σε κάθε παιχνίδι) και δεν θα ισχύουν οι ταυτότητες ΕΣΗΕΑ ή ΠΣΑΤ. Με δεδομένο ότι θα δεν υπάρχει συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, αλλά και μεικτή ζώνη, κάθε μέσο που θέλει να καλύψει δημοσιογραφικά τις αναμετρήσεις δικαιούται μία (1) διαπίστευση, ενώ φυσικά δεν θα εκδοθούν διαπιστεύσεις για συνεργεία τηλεοπτικών σταθμών, εκτός φυσικά της NOVA που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης.

Οσον αφορά στους ραδιοφωνικούς σταθμούς, που διαθέτουν σταθερή γραμμή στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, έχουν δικαίωμα μίας (1) επιπλέον διαπίστευσης, που θα αφορά αυστηρά τον τεχνικό τους.

Τα αιτήματα διαπιστεύσεων θα πρέπει να αποσταλούν μέχρι την Πέμπτη 25/06 στο press@panionios.gr, ενώ θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Μετά το πέρας της ημερομηνίας, κανένα αίτημα δεν θα γίνεται δεκτό.

Θερμή παράκληση προς τους συναδέλφους που θα βρεθούν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για την κάλυψη της αναμέτρησης να έχουν μαζί τους συμπληρωμένο το Δελτίο καταγραφής για την ασφαλή είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση διεξαγωγής αγώνων Super League.

_καταγραφής_εισερχομένου_στην_εγκατάσταση

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana