ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΙΚΟΥ ΖΑΜΑΝΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΙΚΟΥ ΖΑΜΑΝΗ

Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, τα οποία κάνουν λόγο «για σκέψεις περί εξαγοράς ή απλά αλλαγής ΑΦΜ» της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, κατηγορηματικά δηλώνω προς τους «εμπνευστές» αυτών των σεναρίων, αλλά για να γνωρίζει ο κόσμος της ομάδας, πως εγώ προσωπικά, όσο είμαι στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ δεν θα πάρω ΠΟΤΕ τέτοια απόφαση, η οποία είναι αντίθετη με τις αρχές του συλλόγου και ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ την ιστορία του.

Δεν θα γίνω ΠΟΤΕ η αφορμή για να αλλάξει ο πρόσφυγας ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, το σήμα του, τα χρώματά του, το DNA του, την έδρα του και να απαρνηθεί τις ρίζες του.

Όποιος νομίζει ότι μπορεί να το κάνει, ας έρθει και ας αναλάβει αυτή την ιστορική ευθύνη και ας εξηγήσει στον κόσμο τις προθέσεις του. Η πόρτα των γραφείων είναι ανοικτή.

Εγώ παραμένω εδώ, αναζητώντας την καλύτερη λύση για την επόμενη μέρα της ομάδας. Παρά τον πόλεμο που δέχτηκα, τόσο εκ των έσω όσο και από παράκεντρα (αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης για να το αναλύσουμε), δίνω καθημερινά τον αγώνα μαζί με τους συνεργάτες που έχουν μείνει στο πλάι μου, για την επιβίωση της ομάδας.

Ξαναλέω λοιπόν. Το όνομα, τα χρώματα, η έδρα και η Ιωνική ασπίδα στο μπροστινό μέρος της φανέλας, είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ.

Με αυτά μεγαλώσαμε, με αυτά γαλουχηθήκαμε, γι αυτά «πολεμήσαμε» και φυσικά με αυτά θα επιστρέψουμε. Για να μπορούμε όλοι μας να έχουμε το κεφάλι ψηλά και η σημαία μας να κυματίζει στα ουράνια.

Pizza Fan
avance
Pizza Fan
logo venetis
rantch
kraft
trans
mirodies
Tzenana